free hit
counters

Suomessa valmistettu takin tai paidan alla käytettävä näkyvä ensihoidon ja muiden pelastustehtävissä toimivien käyttöön suunniteltu luoti tai luoti- ja pistosuojaliivi.

Suunnittelun ensisijaisena lähtökohtana erinomaisen suojaavuuden lisäksi on ollut liivin käyttömukavuus, jonka toteuttamiseksi liiviin on käytetty vain uusimpia ja parhaimpia materiaaleja sekä teknisiä ratkaisuja.

Liivin rintaan ja selkään voi helposti kiinnittää tarranauhojen avulla työtehtävän mukaiset merkinnät kuten ENSIHOITO, PELASTUSLAITOS, tms.

Liivissä on tarrasäädöt olalla ja vatsan kohdalla, joiden avulla liivi voidaan nopeasti pukea joko takin tai paidan päälle ja säätää käyttäjän kehon mukaiseksi niin pituuden, kuin ympärysmitan osalta.

Liivin päällisen väri on näkyvä keltainen joka vähentää aggressiivisen potilaan mahdollista provosoitumista kun potilas mieltää ensihoitajan auttajakseen.

Liivi on saatavissa myös muun värisenä ja siihen voidaan lisätä heijastinnauhat, jolloin liivi täyttää näkyvän vaatteen EN 471 vaatimukset.

Liivin suojapaneelit ovat valmistettu laminoiduista aramidikuiduista, jotka antavat liiville erinomaiset trauma (pullistuma) ominaisuudet.

Tämän johdosta paneelit antavat erinomaisen suojan myös kaikkia muita iskuja vastaan, kuitenkaan vähentämättä liivin pehmeyttä ja joustavuutta.

Ainoastaan 3,5 mm ohuiden paneeleiden johdosta liivi on huomaamaton ja istuu hyvin vaatetuksen alle.

Pistosuojattuun liiviin on integroitu ruostumattomasta teräksestä valmistettu chainmesh -verkko, joka antaa liiville standardin DIN EN 13998 mukaisen tason II pistosuojauksen.

Verkko ei kuitenkaan liikkuvuutensa johdosta jäykistä liiviä, kuten kovista levyistä tehdyt pistosuojaratkaisut, vaan mukautuu hyvin käyttäjän liikkeisiin.

Liivin vuoripuolet valmistetaan 3D Ventilation- pehmusteen ja verkkokankaan yhdistelmästä, joka antaa liiville miellyttävän pehmeyden kehoa vasten sekä erinomaisen ilmanvaihdon.

Parhaimman hyödyn liivin ilmanvaihdosta saa käytettäessä COOLMAX®-paitaa liivin alla.

COOLMAX®-paidan läpi tuleva kosteus pääsee liivin hyvän ilmanvaihdon ansiosta haihtumaan eikä jaa paidan ja liivin väliin.

Liivin ulkopuoli on vettä ja likaa hylkivää korkealaatuista polyuretaanilla pinnoitettua Mistral-kangasta.

Liivi on testattu ja CE hyväksytty seuraavien standardien mukaisesti:

Luotisuojan osalta: Luoti ja luoti/pistoliivissä: NIJ-STD-01.01.04: Taso II
Pistosuojan osalta Luoti/pistosuojaliivissä: DIN EN 13998 Taso II

 

AATISEC OY

Urpukuja 10, 33470 Ylöjärvi

FINLAND

info@aatisec.fi

+358 400 732 470

Jukka Dufva

jukka.dufva@aatisec.fi

+358 400 732470

Kari Dufva

kari.dufva@aatisec.fi

+358 400 718240

Ota yhteyttä

Nimi*

Puhelinnumero

Sähköposti*

Aihe

Viesti