free hit
counters

GUARD ZIPPER liivi on edestä vetoketjulla avattava vaatetuksen päällä käytettävä liivi.

Liivin suojapaneelit menevät edessä lomittain, joten vetoketju ei heikennä suojausta.

Liivissä on tarrasäädöt olalla ja sivussa, joiden avulla liivi voidaan säätää käyttäjän kehon mukaiseksi niin pituuden, kuin ympärysmitan osalta.

Liivin suojapaneelit ovat valmistettu laminoiduista aramidikuiduista, jotka antavat liiville erinomaiset trauma (pullistuma) ominaisuudet.

Tämän johdosta paneelit antavat erinomaisen suojan myös kaikkia muita iskuja vastaan, kuitenkaan vähentämättä liivin pehmeyttä ja joustavuutta.

Ainoastaan 3,5 mm ohuiden paneeleiden johdosta liivi on huomaamaton ja istuu hyvin vaatetuksen alle.

Pistosuojattuun liiviin on integroitu ruostumattomasta teräksestä valmistettu chainmesh -verkko, joka antaa liiville standardin DIN EN 13998 mukaisen tason II pistosuojauksen.

Verkko ei kuitenkaan liikkuvuutensa johdosta jäykistä liiviä, kuten kovista levyistä tehdyt pistosuojaratkaisut, vaan mukautuu hyvin käyttäjän liikkeisiin.

Liivin vuoripuolet valmistetaan 3D Ventilation-pehmusteen ja verkkokankaan yhdistelmästä, joka antaa liiville miellyttävän pehmeyden kehoa vasten sekä erinomaisen ilmanvaihdon.

Parhaimman hyödyn liivin ilmanvaihdosta saa käytettäessä COOLMAX®-paitaa liivin alla. COOLMAX®-paidan läpi tuleva kosteus pääsee liivin hyvän ilmanvaihdon ansiosta haihtumaan eikä jää paidan ja liivin väliin. Liivin

Ulkopuoli on vettä ja likaa hylkivää korkealaatuista polyuretaanilla pinnoitettua Mistral-kangasta.

Liivin olkaviilekeet on pehmustettu käyttömukavuuden lisäämiseksi.

Liiviin on saatavissa tarvittavat taskut puhelimelle tai muille vastaaville tarvikkeille, sekä tarranauhoilla kiinnitettävät vartijatunnukset, yrityksen logot, ym. tarvittavat merkinnät.

AATISEC OY

Urpukuja 10, 33470 Ylöjärvi

FINLAND

info@aatisec.fi

+358 400 732 470

Jukka Dufva

jukka.dufva@aatisec.fi

+358 400 732470

Kari Dufva

kari.dufva@aatisec.fi

+358 400 718240

Ota yhteyttä

Nimi*

Puhelinnumero

Sähköposti*

Aihe

Viesti