free hit
counters

GUARD liivit ovat Suomessa suunniteltuja ja valmistettavia luotisuoja ja luoti/pistosuojaliivejä.

Guard liivien suunnittelun lähtökohtana on erinomaisen suojaavuuden lisäksi ollut luotisuojaliivien ja luoti / pistosuojaliivien käyttömukavuus.

Tämän toteuttamiseksi liiveissä käytetään vain uusimpia ja parhaimpia materiaaleja sekä teknisiä ratkaisuja.

Mallistoon kuuluu BODY, ZIPPER ja RESCUE mallit. Kaikkia malleja on saatavissa luotisuojattuna tai luoti- ja pistosuojattuna sekä miehille että naisille.

GUARD luoti/pistosuojaliivit ovat CE-sertifioidut sekä LUOTISUOJAUKSEN että PISTOSUOJAUKSEN osalta seuraavien standardien mukaisesti:

 

Luotisuojan osalta Luoti ja luoti / pistosuojaliiveissä NIJ-STD-01.0.04 Taso II
Luotisuojan osalta Luoti / pistosuojaliiveissä DIN EN 13998 Taso II

Liivin suojapaneelit ovat valmistettu laminoiduista aramidikuiduista, jotka antavat liiville erinomaiset trauma (pullistuma) ominaisuudet.

Tämän johdosta paneelit antavat erinomaisen suojan myös kaikkia muita iskuja vastaan, kuitenkaan vähentämättä liivin pehmeyttä ja joustavuutta. Ainoastaan 3,5 mm ohuiden paneeleiden johdosta liivi on huomaamaton ja istuu hyvin vaatetuksen alle.

Vaikka luotisuojaliivi suojaa jo sinällään puukon ja neulan pistoilta on pistosuojattuun liiviin saatavissa integroitu CE-hyväksytty chainmesh verkko, joka antaa liiville standardin DIN EN 13998 mukaisen tason II pistosuojauksen. Hyvän muotoutuvuuden johdosta verkko ei jäykistä liiviä, kuten kovista levyistä tehdyt pistosuojaratkaisut, vaan mukautuu hyvin käyttäjän liikkeisiin.

Liivin vuoripuolet valmistetaan 3D Ventilation-pehmusteen ja verkkokankaan yhdistelmästä, joka antaa liiville miellyttävän pehmeyden kehoa vasten sekä erinomaisen ilmanvaihdon. Parhaimman hyödyn liivin ilmanvaihdosta saa käytettäessä liivin alla kosteuden iholta siirtävää COOLMAX-paitaa

Paidan läpi tuleva kosteus pääsee liivin hyvän ilmanvaihdon ansiosta haihtumaan eikä jää paidan ja liivin väliin.

AATISEC OY

Urpukuja 10, 33470 Ylöjärvi

FINLAND

info@aatisec.fi

+358 400 732 470

Jukka Dufva

jukka.dufva@aatisec.fi

+358 400 732470

Kari Dufva

kari.dufva@aatisec.fi

+358 400 718240

Ota yhteyttä

Nimi*

Puhelinnumero

Sähköposti*

Aihe

Viesti